Het Parijs van Isis heeft een weblog

Bijna 3 jaar oud is zij, mijn eerste boekenkind! Op 8 oktober 2010 zag zij het levenslicht in de black box van de Universiteit van Tilburg ten overstaan van meer dan 100 enthousiaste mensen. Wat een prachtige dag was het…….

IMG_1867 detailHet Parijs van Isis

Inmiddels heeft het boek al velen mogen inspireren om Parijs met andere ogen te bekijken. Regelmatig ontvang ik bedankjes via email of op de Facebookpagina van Het Parijs van Isis. Dat maakt mij iedere keer weer heel blij.

Het Parijs van Isis, in twee avonden had ik het uit. En de twee weken daarop bleef ze bij mij: Isis. In al haar verschijningen. Eer aan de moeder!, dank aan Karin!

Wat een prachtig boek, zowel qua vormgeving als qua inhoud! Parijs heeft een hele andere betekenis voor mij gekregen, veel meer diepgang! Dank je wel Karin dat je dit met ons deelt middels jouw enthousiaste en inspirerende manier van schrijven. Dank je wel Bernd voor jouw schitterende foto’s. Het boek is een geschenk uit de hemel.

Het Parijs van IsisIsis en Horus

Omdat Het Parijs van Isis niet alleen verklaart dat Parijs haar naam aan de Egyptische godin Isis te danken heeft, maar veel meer interessante onderwerpen bespreekt, heb ik een weblog gemaakt. Kijk op www.hetparijsvanisis.wordpress.com en ontdek de vele mysteries van Isis en Parijs.

© Karin Haanappel

‘Het Parijs van Isis’ (2010) is verkrijgbaar in de boekwinkel, bij bol.com of de uitgever. Een gesigneerd exemplaar is te bestellen via info@hetparijsvanisis.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s